Dit voorjaar kreeg ik een appje van de hoofdredacteur van ZIN Magazine: was ik te porren voor een stuk over levenslust, vier pagina’s lang?

Nou, graag!

In deze wispelturige tijden zijn alle porties optimisme welkom. Bovendien past het onderwerp goed bij mijn lievelingsthema: mensen & hun veerkracht.

Met veel lol heb ik dan ook gezocht naar een mooie mix van verhalen, tips en oppeppers.

Hoe voel je je gelukkig & vrij, al is het maar voor even?

Het plezier van het spijbelen komt voorbij, van traagheid op zijn tijd en dansen zonder rem.  De kunst van een optimistische mindset en de winst van – ja, daar is mijn geliefde stokpaardje – je schaamte overboord gooien. Blij dus dat er in het magazine een mooie verwijzing staat naar de dappere en openhartige verhalen uit mijn Portie Schaamte- én Portie Veerkracht-reeksen 🙂

Benieuwd? Je leest het allemaal in de nieuwe ZIN – vanaf nu te verkrijgen in de winkels, variërend van de Appie tot de Bruna. Of bestel nummer 7 via deze pagina. Benieuwd wat jullie ervan vinden!

Oh, en alvast een spannend kijkje vooruit: ook in juli ‘zit’ ik in een groot lifestylemagazine, maar dit keer word ik zelf geïnterviewd. Door Maike Jeuken van JAN Magazine. Over mijn ervaring met geheimen. Mijn liefde voor echte mensen. En waarom ik niets liever doe dan hun verhalen áchter de maskers opdiepen.

Méér daarover komende zomer, tot dan!

© Teus Lebbing, www.abrandnewstory.nl


Meer lezen van A brand new story?

Portie schaamte #10: ‘Onze ingewikkelde liefdesrelatie is een leerschool voor mij’

13 november, 2022|'Portie Schaamte'-interviewreeks, Echte verhalen van echte mensen, Schaamte|9 Reacties

Hoogleraar en schrijfster Aukje Nauta doet (bijna) nooit meer alsof. Of het nu gaat om haar driehoeksverhouding of #metoo-ervaring, zonder omhaal legt ze haar ongemak op tafel. En dat doet ze niet voor niets. ‘Shame dies on exposure, dus spreek je uit’, drukt ze volle zalen op het hart.